Diensten

Een periode van rouw en verlies is persoonlijk en voor iedereen anders. Ik hecht daarom waarde aan het bieden van verschillende begeleidingsmogelijkheden. Daarom beginnen we dan ook altijd met een gratis kennismaking-sessie. Vervolgens bepalen we samen aan hoeveel sessies er behoefte is. Hierbij kan er uiteraard gevarieerd en gecombineerd worden aan de hand van de verschillende services. Of je nou behoefte hebt aan face-to-face contact of liever vanuit je vertrouwde omgeving contact zoekt via Skype/Zoom of e-mail. Jij bekijkt per sessie waar je je het prettigst bij voelt. Het is namelijk jouw proces.

Face to Face

Rouw en verlies is voor iedereen anders, maar voor niemand eenvoudig. Daarom biedt Cloud Counselling jou persoonlijke begeleiding bij iedere fase van verwerking. Samen bouwen wij aan vaardigheden die jou gaan ondersteunen in deze lastige periode. Om dit proces voor jou zo comfortabel mogelijk te maken bied ik deze services overal ter wereld aan, via persoonlijk contact maar ook online, zowel in het Engels als Nederlands.

 

Ervaar jij, op wat voor manier dan ook, rouw en/of verlies in je leven? Of het nou om een overlijden, scheiding, emigratie, (chronische) ziekte of verlies van je baan gaat, je staat er niet alleen voor. Neem vrijblijvend contact met mij op. 

Online

E-mail

Contact formulier

Cloud Counselling

  • Facebook Social Icon
  • Instagram